Καλωσήρθατε στο Eleclub.gr

Το Club Ηλεκτρονικής ΗΜΜΥ τερματίζει τις συναντήσεις του. Ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί μας.

Το παρόν φόρουμ θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα. Οι διαχειριστές πλέον δε θα παρακολουθούν τακτικά τα θέματα και δεν εγγυώνται απαντήσεις.

EleClub.gr - Registration

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο που ακολουθεί, και να ανατρέχετε σε αυτό για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ορισμός: Ο όρος Διαχείριση αναφέρεται στον ιδρυτή (founder), τους διαχειριστές (administrators) και τους συντονιστές (moderators) του φόρουμ eleclub.gr.

Όροι Χρήσης

Εγγραφή μέλους - προφίλ
 1. Δεν επιτρέπεται η διατήρηση περισσότερων του ενός ενεργών λογαριασμών, ανά μέλος, στο φόρουμ.
 2. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση καταχρηστικών μηνυμάτων (spam), πορνογραφικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή απειλητικού υλικού στο προσωπικό προφίλ του κάθε μέλους.

Γραφή
 1. Δεν επιτρέπεται η χρήση Greeklish. Οι γλώσσες που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στο φόρουμ είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.
 2. Δεν επιτρέπεται η συνεχόμενη γραφή με κεφαλαία ή με πολύ έντονη μορφοποίηση.

Διεξαγωγή Συζήτησης
 1. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσβλητικών ή ειρωνικών εκφράσεων, καθώς και κάθε άλλη προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητας των άλλων μελών.
 2. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση , διακίνηση ή αναφορά σε καταχρηστικά μηνύματα (spam), πορνογραφικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή απειλητικό υλικό.
 3. Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις που έχουν ως σκοπό να προκαλέσουν αντιδράσεις (flamewar), ή να γεμίσουν τα θέματα με άχρηστο περιεχόμενο (flooding).

Προϊόντα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 1. Δεν επιτρέπεται η αναφορά, αναδημοσίευση ή ο διαμοιρασμός ψηφιακού ή άλλου υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, χωρίς την συναίνεση του δημιουργού του.

Διαφήμιση
 1. Δεν επιτρέπεται η χρήση του φόρουμ ως μέσο προβολής και διαφήμισης με στόχο το οικονομικό όφελος, μέσω των μηνυμάτων του φόρουμ, των προσωπικών μηνυμάτων, των πεδίων υπογραφής και των στοιχείων του προφίλ μέλους. Εξαίρεση αποτελεί το πεδίο «Website» στο προφίλ του κάθε μέλους, όπου μπορεί να αναρτήσει την προσωπική του ιστοσελίδα, ακόμα κι αν είναι εμπορικού χαρακτήρα.

Προσωπική Ευθύνη Μελών
 1. Από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της εγγραφής στο φόρουμ, τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που πραγματοποιείται από τον προσωπικό τους λογαριασμό.
 2. Οι δημοσιεύσεις του κάθε μέλους εκφράζουν τις προσωπικές του απόψεις και αποδίδονται σε αυτό. Ένα μέλος, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αξιώσει την αφαίρεση των δημοσιεύσεών του από το φόρουμ.
 3. Κάθε μέλος δεσμεύεται να μην θεωρήσει σε καμία περίπτωση υπεύθυνη τη Διαχείριση του φόρουμ για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει ως συνέπεια χρήσης υλικού που έχει δημοσιευτεί σε αυτό.

Ο Ρόλος της Διαχείρισης
Η Διαχείριση έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου κρίνει ότι είναι αναγκαίο, προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία και η χρηστικότητα του φόρουμ.
Αναλυτικότερα, η Διαχείριση έχει το δικαίωμα:
 1. Να επεξεργάζεται, να διαχωρίζει, να συνενώνει και να μεταφέρει δημοσιεύσεις/θέματα μεταξύ θεμάτων/υποενοτήτων, όπου κρίνει ότι αυτό είναι αναγκαίο.
 2. Να κλειδώνει θέματα ή να διαγράφει δημοσιεύσεις ή θέματα, όπου κρίνει ότι αυτό είναι αναγκαίο.
 3. Να επεξεργάζεται τα στοιχεία του λογαριασμού οποιουδήποτε μέλους, εφόσον παραβιάζεται ένας ή περισσότεροι Όροι Χρήσης του παρόντος κειμένου.
 4. Να αποστέλλει προειδοποιητικό προσωπικό μήνυμα και να καλεί σε συμμόρφωση οποιοδήποτε μέλος παραβιάσει έναν ή περισσότερους Όρους Χρήσης. Στην περίπτωση μη συμμόρφωσης έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην απαγόρευση της πρόσβασης του μέλους στο φόρουμ. Ανάλογα με την σοβαρότητα της παραβίασης, η απαγόρευση μπορεί να είναι προσωρινή ή και μόνιμη.
 5. Να απαγορεύει μόνιμα, και χωρίς προειδοποίηση, την πρόσβαση σε μέλη που εγγράφονται με σκοπό την δημοσίευση καταχρηστικών μηνυμάτων (spam) και διαφημίσεων.
Η Διαχείριση δεν έχει την υποχρέωση να αιτιολογεί τις ενέργειές της, ούτε να ανακοινώνει τις αποφάσεις της στα μέλη.

Περιορισμός Ευθύνης Διαχείρισης
 1. Η Διαχείριση του φόρουμ δεν εγγυάται και δε φέρει ευθύνη για την αξιοπιστία του περιεχομένου των δημοσιεύσεων των μελών.
 2. Οι δημοσιεύσεις οποιουδήποτε μέλους αντιπροσωπεύουν κι εκφράζουν τις απόψεις του ίδιου και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν ούτε εκφράζουν τη θέση της Διαχείρισης του φόρουμ.
 3. Η Διαχείριση του φόρουμ δεν εγγυάται και δε φέρει ευθύνη για την αξιοπιστία των εξωτερικών συνδέσμων και των ιστοσελίδων στις οποίες αυτοί παραπέμπουν.

Συστάσεις
 • Οι συζητήσεις στο φόρουμ πρέπει να διεξάγονται σε πολιτισμένο και διαλλακτικό κλίμα και καλό είναι να βασίζονται σε υπεύθυνα επιχειρήματα που προάγουν την ασφάλεια των μελών.
 • Συστήνεται οι απαντήσεις σε μια συζήτηση να είναι ουσιαστικές και περιεκτικές, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάχρηση χώρου και να διατηρηθεί η χρηστικότητα των θεμάτων.
 • Πριν τη δημιουργία νέου θέματος καλό είναι να γίνεται χρήση της λειτουργίας αναζήτησης, για εύρεση τυχόντων παλαιότερων θεμάτων που καλύπτουν το ίδιο περιεχόμενο.
 • Τα θέματα πρέπει να δημιουργούνται στη θεματική υποενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και κατατοπιστικός.
 • Σε περίπτωση εντοπισμού περιεχομένου που παραβιάζει έναν ή περισσότερους Όρους Χρήσης, τα μέλη μπορούν να κάνουν χρήση του κουμπιού «Αναφοράς», ενημερώνοντας έτσι τη Διαχείριση του φόρουμ σχετικά.
 • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με θέματα που αφορούν τη διαχείριση και τη λειτουργία του φόρουμ, συστήνεται η επικοινωνία με κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή μέσω προσωπικού μηνύματος. Εναλλακτικά, είναι δυνατή η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση admin@eleclub.gr

Για την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό διαδικτυακό φόρουμ eleclub.gr, που είναι προσβάσιμο μέσω των διευθύνσεων http://eleclub.gr και http://forum.eleclub.gr, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω Όρους Χρήσης, οι οποίοι θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το φόρουμ και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση της Διαχείρισής του. Σε περίπτωση μεταβολής των Όρων Χρήσης, οι αλλαγές ισχύουν αναδρομικά.

 
cron